Beoordelingen van Van der Valk Feestdagen Zuidbroek

Recente recensies van Van der Valk Feestdagen Zuidbroek

5 sterren na 10 reviews

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, zag er goed verzorgd uit. Jammer dat jullie het stokbrood vergeten waren. Tip: plak een stickertje op de oven producten met het aantal graden en oventijd. Wel zo makkelijk.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ontbijt is op tijd bezorgd. Een heerlijk ontbijt, goed verpakt, gevarieerd, aanrader.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Totaalbeeld goed, veel kant en klaar producten. Niet verkeerd, maar ik mis wat persoonlijke aandacht aan de producten zodat de klant een meer "ambachtelijk" en/of "speciaal voor u bereid" gevoel krijgt. Bezorging in privéauto en geen bedrijfskleding van van der Valk . mvg Jan de Groot

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke moederactie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was uitstekend. Een royale hoeveelheid, voor 2 pers, zeer goed verzorgd en lekker. Voor herhaling vatbaar 😉

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Paasdiner opgehaald voor 2 personen , met 3 pers van gegeten en nog genoeg over. Het was heerlijk en een mooie service , in deze rare tijden , ook niet anders gewend bij van der Valk

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!! Goed voor een vervolg.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch,dat gaan we zeker weer doen! Wel jammer dat we het zelf op moesten halen dat we niet gebruik konden maken van de bezorg service. Daar we in de stad groningen wonen. Hopelijk met Pinksteren weer een dergelijke actie. Met vriendelijke groet.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat jullie een heerlijk uitbreid ontbijt bezorgen in deze bizarre tijden. Op deze manier kun je ondanks dat je niet bij elkaar kunt komen toch "samen" Pasen vieren. Zoals we gewend zijn bij van der Valk is overal aan gedacht. Het ontbijt is nog voor de geplande bezorgtijd afgeleverd. Super!!! Bedankt voor de goede zorgen. Ik wens jullie fijne paasdagen, blijf gezond!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gevarieerd ontbijt! Super vriendelijke service.